We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Joico K-Pak

Het assortiment van Joico bestaat uit diverse productlijnen, een van deze lijnen is de K-Pak lijn.  Alle Joico K-Pak producten zijn speciaal ontwikkeld voor zeer beschadigd haar. Joico K-Pak producten bevatten namelijk het revolutionaire Bio-Advanced Peptide en Quadramine complex die er voor zorgen dat het haar extra kracht krijgt. Dat is precies wat zeer beschadigd haar nodig heeft.

  • Hersteld en verzorgd het haar

De K-Pak producten van Joico

De lijn bestaat uit twee shampoos, een conditioner, twee reconstructors en diverse verzorging, styling en finishing producten. Zo is er de Joico K-Pak Reconstruct Shampoo een shampoo die mild is voor het haar. Met name beschadigd haar wordt goed hersteld door een wasbeurt met deze shampoo. Het haar wordt versterkt om verdere beschadiging in de toekomst te voorkomen. Ook is er de Joico K-Pak Intense Hydrator. Dit is de perfecte treatment voor uitzonderlijk droog en beschadigd haar. Deze treatment heeft een sterk verzorgende werking en voedt het haar ondanks de zachte PH waarde (3.5). Hierdoor herstelt het haar snel zonder dat het vet wordt. Doordat deze lijn zo uitgebreid is zal er altijd een geschikt product tussen zitten, als u beschadigd haar heeft. De K-Pak producten van Joico zijn speciaal ontwikkeld voor de volgende haartypen:

  • Beschadigd haar
  • Droog haar
  • Fijn en slap haar
  • Gekleurd haar
  • Krullend haar
  • Pluizig haar

Joico K-Pak producten bestellen

Laat uw beschadigde haar weer herstellen met de producten uit de Joico K-Pak lijn! Heeft u nog vragen over de haarverzorgingsproducten van Joico of wilt u graag een persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Door veel kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen bij het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje