We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Joico Finishing

JohnBeerens.com heeft een ruim assortiment aan finishing producten van Joico. Denk hierbij aan verstevigende haarsprays of sprays die meer glans geven aan het haar. Na het wassen van het haar met een shampoo, kan het haar allereerst in het gewenste model worden gebracht met styling producten. Vervolgens kan dit geheel afgemaakt worden met finishing producten van Joico. Hierdoor ziet uw kapsel er mooier uit en blijft het langer in model.

  • Zorgt voor de perfecte afwerking van het haar
  • Het haar blijft de gehele dag in model zitten
  • Voor ieder haartypen

De Finishing producten van Joico

Naast versteviging en glans geven veel finishing producten extra bescherming aan het haar. Denk hierbij aan invloeden van buitenaf zoals UV straling. Deze straling heeft een grote invloed op de conditie van het haar. Bescherm dus altijd uw haar tegen invloeden van buitenaf. Veel finishing producten helpen hierbij. Zo is er de Joico Design Work is een flexibele shaping haarspray waarmee het haar mooi in model gebracht kan worden. Design Works zorgt ervoor dat het haar beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Daarentegen is de Joico Texture Boost een droge spray wax waarmee u het haar gemakkelijk in model brengt. Met de Joico Doordat de Joico Texture Boost een droge wax in spray vorm is, is het haar gedurende de hele dag te hermodelleren. Naast deze wax en haarspray bestaat de Finishing lijn van Joico uit nog vele andere styling producten voor ieder haartypen.

Bestel veilig online bij JohnBeerens.com

Wilt u uw haar ook een extra WOW-factor geven? Bestel dan vandaag nog de beste finishing producten van Joico bij JohnBeerens.com en geniet morgen al van deze fijne producten. Indien u meer wilt weten over de producten van Joico of u zit met een dringende vraag, schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 en via [email protected].  

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje