Kérastase Homme

  • Voor mannen
  • Volledig assortiment
  • Authorized Kérastase verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kérastase Homme

Speciaal voor mannen met dun haar heeft Kérastase de Homme lijn ontwikkeld, deze lijn bestaat uit de vier beste producten tegen dun haar. Het haar wordt voller en voelt lichter aan. Behalve de optimale verzorging krijgt het haar ook nog eens meer volume!

  • Geschikt voor mannen met dun haar
  • Verdikkend effect
  • Zachte glans

Kérastase Homme bij Johnbeerens.com

In onze webshop vindt u verschillende homme producten speciaal voor mannen met dun of slap haar. Alle producten geven naast de optimale verzorging ook volume. Een van de favorieten is de Kérastase Homme Bain Capital Force Vita-Énergétique Shampoo, een dagelijkse shampoo voor de man. De shampoo reinigt, versterkt en voegt body toe aan het haar. Kérastase Homme Bain Capital Force Vita-Énergétique bevat Systyeme Taurine, Ginseng, Menthol en SP 94 voor een optimaal resultaat. De shampoo geeft het haar direct een boost en voegt een subtiele glans toe. Een andere favoriet is de Kérastase Densifique Homme Cure Coffret à 30 Ampullen voor Dun Haar, deze bevat zes 30 ml leave-in behandeling voor dun en dunner wordend haar. De treatment is niet vet en zorgt ervoor dat het haar zijn body behoudt. Kérastase Densifique Homme Cure Coffret à 30 zorgt voor dikker, voller haar en meer textuur. De treatment bevat vitamine B3, B5, B6 en stemoxydine, waarmee het haar gevoed en verzorgd wordt.

Kérastase Homme online bestellen

Bestel vandaag nog de Homme producten van Kérastase bij Johnbeerens.com. Heeft u vragen over de homme producten of over het merk Kérastase dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder het juiste product te vinden! 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje