Kérastase Spécifique

  • Voor een gevoelige hoofdhuid
  • Volledig assortiment
  • Authorized Kérastase verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kérastase Spécifique

Heeft u last van een gevoelige hoofdhuid of haaruitval? Dan heeft Kérastase speciaal voor u de juiste producten ontwikkeld. De Kérastase Spécifique producten zullen de gevoelige hoofdhuid kalmeren en tegelijkertijd het haar hydrateren. Dit resulteert in gezonder haar én een gezondere hoofdhuid. Tevens zullen de droge haren worden gevoed en verzacht om zo verdere uitdroging te voorkomen. U zult minder haaruitval hebben en daarnaast sterk gezond haar!

  • Geschikt voor de gevoelige hoofdhuid
  • Help haaruitval voorkomen
  • Maakt haar gezond en handelbaar

Kérastase Spécifique bij Johnbeerens.com

In onze webshop vind u verschillende producten speciaal voor de gevoelige hoofdhuid en haaruitval. Een van de favorieten is de Kérastase Spécifique Bain Prevention Shampoo, een shampoo die de haren op een milde manier toch intensief zullen reinigen. De shampoo is ideaal te gebruiken wanneer er sprake is van dunner wordend haar of zelfs haarverlies. Bij overmatig haarverlies is de balans van de hoofdhuid niet meer zoals het hoort te zijn. Hierdoor kan haaruitval voorkomen. Kérastase Spécifique Bain Prevention Shampoo zal de haren versterken vanuit de kern, wat resulteert in aanzienlijk sterker haar. Dit haar zal veel meer kunnen hebben dan in de oorspronkelijke staat. Hierdoor zal haarverlies en dunner wordend haar in de toekomst worden voorkomen. Een ander product van Kérastase is de Kérastase Spécifique Cure Anti-chute Treatment, een intensieve kuur voor dun en dunner wordend haar. Deze 6 weken durende behandeling gaat haarverlies tegen door het haar van binnenuit te herstellen en versterken. Kérastase Spécifique Cure Anti-chute Treatment biedt onmiddellijk resultaat en bevat Aminexil 15.000 PP, Rhamanose en AOX complex zodat het haar ook geschermd wordt tegen de hitte van styling tools.

Kérastase Spécifique online bestellen

Wilt u ook genieten van gezond, stralend en handelbaar haar zonder haaruitval? Bestel dan vandaag nog de producten van de Kérastase Spécifique lijn speciaal voor de gevoelige hoofdhuid via Johnbeerens.com. Wenst u meer informatie over de producten van Kérastase of over het merk zelf dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje