De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

  1. Ontdek de beste hydraterende maskers en conditioners

    Ontdek de beste hydraterende maskers en conditioners

    Wil jij van je droge en beschadigde haar af? Dat kan! gelukkig zijn er meerdere oplossingen om je haar weer tot leven te brengen. Het gebruik van hydraterende haarmaskers en conditioner kan een wereld van verschil maken voor de gezondheid en glans van je haar. In dit blog vertel ik je handige tips en producten voor diepe hydratatie.

    Lees meer
  2. 10 tips voor haarbescherming in de herfst

    10 Tips voor haarbescherming in de herfst

    Kleurrijke bladeren en een gezellige sfeer. De herfst komt eraan, maar het kan ook een uitdaging zijn voor je haar. De veranderende weersomstandigheden, zoals koudere temperaturen en vochtigheid beschadigen je haar en maken het dof. Met deze 10 tips help ik jou om dit te voorkomen, zodat je haar deze herfst straalt.

    Lees meer
  3. Ontdek de hotste haartrends voor de herfst 2023

    Ontdek de hotste haartrends voor de herfst 2023

    De dagen worden steeds korter, de bladeren veranderen van kleur en de trendy haarstijlen zullen allemaal veranderen voor de herfst 2023. Deze haarstijlen beloven interessant te worden dit jaar. Of je nu op zoek bent naar een frisse verandering of gewoon geïnspireerd wilt raken, de meest opvallende kapsels heb ik dit seizoen voor je op een rijtje gezet.

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje