We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

BB Blow Dry

De Bumble and Bumble Blow Dry lijn bestaat uit producten die de conditie van het haar verbeteren. De producten kunnen in vochtig haar aangebracht worden en worden geactiveerd door de warmte van een föhn. 

  • Geschikt voor alle haartypen
  • Verbetert de conditie van het haar

De producten

Bumble and bumble Repair Blow Dry is een serum in crèmevorm die ideaal is voor droog en beschadigd haar. De crème is vochtinbrengend en zorgt ervoor dat gespleten haarpunten beschermd zijn tegen de warmte van de föhn. De Bumble and bumble Straight Blow Dry is ideaal voor medium tot dik en weerbarstig haar. Dit product geeft u controle over het haar, waardoor het haar vervolgens perfect in model is te brengen. Hiernaast helpt het product om pluizen tegen te gaan en beschermt het het haar tegen hitte van stylingtools en vochtigheid. De Bumble and bumble All-Style Blow Dry is ideaal voor mensen met vet haar. Deze crème heeft een unieke formule die poeder bevat. Hierdoor absorbeert Bumble and bumble All-Style Blow Dry olie en vet uit het haar. Zo zorgt de crème voor een fris kapsel!

Beautycare afdeling

Bestel de Blow Dry producten vandaag en heb ze morgen al in huis! Heeft u nog vragen over de producten van Bumble and Bumble? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij geven u graag uitgebreid advies over de producten van Bumble and Bumble. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje