We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

De Invisible Oil lijn van Bumble and Bumble heeft maar 1 doel; het haar een optimale verzorging geven. Door de producten van de Hairdresser’s Invisible Oil krijgt het haar een geweldige glans en voelt gezonder en sterker aan als ooit te voren! Door de heerlijke oliën die eraan toegevoegd zijn wordt het haar niet vet of verzwaard.

Verrijkt met heerlijke oliën

Het haar krijgt een ware boost van de oliën die verwerkt zijn in de haarproducten van Bumble and Bumble. De shampoo is verrijkt met 6 oliën die het haar niet vet maakt maar ervoor zorgt dat het haar optimaal gevoed wordt en gezond blijft. Het haar wordt handelbaar en makkelijk doorkambaar en heerlijk zacht. Daarnaast zijn alle producten van Hairdresser’s Invible Oil geschikt voor dagelijks gebruik en voor ieder haartype geschikt. De primer is ideaal voor dik haar en bereid het haar voor op styling. De primer gaat haarbreuk tegen en verzwaard het haar niet.

Beautycare afdeling

JohnBeerens.com vind het erg belangrijk om de allerbeste service te verlenen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van Bumble and Bumble of heeft u vragen? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje