We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bumble and Bumble Thickening

Bumble and Bumble heeft speciaal voor fijn en dun haar de beste producten geselecteerd die ervoro zorgen dat het haar meer volume en body krijgt. Dun haar kan heel handig zijn, maar het kan ook zijn nadelen hebben.. Dun haar wordt sneller vet en kan soms sneller statisch worden. Iets wat we totaal niet willen! Probeer het haar niet al te vaak te wassen, waardoor het haar “went” aan de wasbeurten en verzorg het haar met de juiste producten.

Creëer de WOW! Factor

Om de echte WOW! Factor te kunnen creëren is het erg raadzaam om de juiste producten te gebruiken voor het haar. De shampoo en conditioner van Bumble and Bumble thickening zorgen ervoor dat het haar een ware volume boost krijgt en niet verzwaart. Het haar wordt tevens ook gevoed en krijgt een subtiele glans. Om de laatste finish aan het haar te geven is de Creme Contour een echte aanrader! Deze Creme is de gehele dag door kneedbaar en hoeft dus niet opnieuw te worden aangebracht. Daarnaast wordt krijgt het haar volume en textuur waardoor het haar niet langer meer “dun” is maar mooi volumineus!

Beautycare afdeling

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van Bumble and Bumble Thickening? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje