We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Strenght

Paul Mitchell Strength is een productlijn die ontwikkeld is om het haar te versterken. Deze lijn is ideaal voor fijn en kwetsbaar haar, dat snel beschadigd. Ook wanneer het haar vaak in contact komt met hete stylingtools is deze productlijn van Paul Mitchell ideaal.

  • Versterkt het haar
  • Hersteld het haar
  • Dierproefvrij

De Strenght lijn van Paul Mitchell

Paul Mitchell Strength Shampoo en Conditioner zijn beide geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast bevat de productlijn twee treatments die het haar versterken en beschermen tegen invloeden van buitenaf. De Super Strong Treatments uit deze lijn zorgen ervoor dat het haar een intense versterking krijgt en het minder snel afbreekt.  Paul Mitchell Strength The Super Strengthener is een treatment dat gebruikt kan worden na een chemische behandeling. Het haar wordt hierdoor meteen hersteld. Paul Mitchell Strength Super Strong Hairlotion gaat haaruitval tegen.   

Online Paul Mitchell besteld

Zorg dat uw haar weer hersteld en weer sterk en gezond wordt met de Strenght producten van Paul Mitchell! Bij vragen over de producten van Paul Mitchell kunt u altijd terrecht bij onze Beautycare afdeling. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje